Velkommen til klinikkens nye hjemmeside

Hinneruplægerne – Slemming, Fly og Petersen
Slemming, Fly og Mehnert

Velkommen til Lægerne Slemming, Fly og Mehnert

 

I navigationen foroven kan du finde information om vores klinik vedrørende vores åbningstider, telefontider og meget mere.

 

Under menu-knappen “Selvbetjening” kan du:

 

  • Bestille tid
  • Forny recepter på fast medicin
  • Skrive til lægen
  • Læse beskeder fra lægen

 

Du skal selv oprette dig med en kode under dette menupunkt. Følg vejledningen.

 

KLINIKKEN ER ÅBEN FOR TILGANG

 

.slider

 

 Vigtig information ved. corona:

Klinikken er i Corona beredskab. Det betyder at mange planlagte og ikke akutte konsultationer må aflyses på ubestemt tid. Lægen vurderer hvorvidt problemet kan vurderes eller løses i telefon, om der er mulighed for video, om du er en af dem der må komme eller du skal henvises videre.

Til videokonsultationen har du brug for appen “min læge” som du med fordel kan få installeret på din telefon. Opkald kan dog kun foretages efter aftale med lægen.

Du skal ikke møde op i klinikken. Er du i tvivl eller har du behov for lægelig rådgivning, så kontakt os i telefonen eller ved ikke-akutte henvendelser evt. på mail, så vi kan afgøre hvordan vi bedst kan hjælpe dig videre.

Af samme grund kan der aktuelt ikke bestilles tider på nettet. Vi vil løbende holde jer opdateret her på hjemmesiden ved nye regler og tiltag.

Har du lette forkølelsessymptomer og er ellers sund og rask, skal du holde dig hjemme indtil du er rask igen. Man poder ikke længere for corona i disse tilfælde.

Er du mere alvorlig syg eller har kroniske lidelser som kunne have indflydelse på forløbet, så kontakt os per telefon.